Expansionen inleds

karin2
Inizio inleder expansion i Stockholm med Karin Nelsson (tidigare vd på Synovate). Satsningen sker tillsammans med Gullers Grupp.

I september slår vi upp portarna i Stockholm, och det blir full fart från början. Karin kommer att bygga upp verksamheten och utnyttja hela kompetensbasen från Inizio och Gullers. Samarbetet har utformats under en tid och nu kan vi inte hålla oss längre, vi bara måste få berätta. Ett pressmeddelande har gått ut och kommentarer finns bland annat på Dagens Opinion

– ”Jag delar Inizios intresse för all den ’nya’ data som undersökningsköparna börjat inse att de själva redan sitter på. Jag delar också viljan att följa med den kunskap jag producerar in i verksamheten tillsammans med buslutsfattarna hos de kunder som väljer att arbeta med oss”.

Säger Karin i en kommentar. Datadriven affärsutveckling helt enkelt; en längtan efter att skapa lönsamma kunskaper.

Från Inizios horisont kan vi säja att detta är bara början. Karin, välkommen järnet – du är grym! Och fler stockholmskontrakt är redan klara. Det är inte ofta man längtar till hösten redan i juni! Håll ett öga på oss. Det är här det händer.

Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook
Vasagatan 15-17

111 20 Stockholm

Kungsportsplatsen 1

411 10 Göteborg

Inizio Sverige AB

2018