Från fakta till insikter

Att förstå sina kunder är avgörande för all affärsverksamhet. Idag räcker det inte längre med att bara ha ”fakta på bordet”, man måste också ha insikter om sina kunder.

I traditionella marknadsundersökningar får vi användbara fakta kring vad och hur kunder tänker. Men ännu viktigare har blivit att besvara frågan varför en kund gör något. Och det är där fakta skiljer sig från insikter. Insikter vinner vi i en dialog med kunderna och tillsammans med fakta stärker dessa insikter affärsnyttan för företaget.

En Insight Community består av några av våra mest engagerade kunder. Här engagerar vi dem genom att inte bara ställa frågor, utan också följdfrågor, låter dem delta i modererade diskussioner, chatta med andra och på fler sätt dela med sig av tankar kring produkten eller erbjudandet.

På Inizio har vi lång erfarenhet av att bygga upp, driva och skapa affärsnytta från Insight Communitys. Kontakta oss för ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar hur en Insight Community kan skapa affärsnytta för ditt företag

Läs hela utskicket här och bli prenumerant på vårt nyhetsbrev här!

Skriv gärna till oss!
Emmy@inizio.se  & Ulf@inizio.se
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook
Vasagatan 15-17

111 20 Stockholm

Kungsportsplatsen 1

411 10 Göteborg

Inizio Sverige AB

2018