Inizio fortsätter att växa!

I takt med att Inizio fått fler spännande uppdrag och växer knyter vi nu till oss ytterligare analytikerkompetens i form av Viktor Dahlberg och Ahlam Adem.

Viktor kommer i första hand att stärka teamet som arbetar med mediaundersökningar och blir ansvarig för Digital Admap. Viktor har erfarenhet av marknadsanalys från både offentlig och privat sektor. Han står stadigt i undersökningsmetodik och digital media. Utöver det har han har ett brett samhällsintresse och en masterexamen i nationalekonomi.

Ahlams arbetsuppgifter omfattar samhällsundersökningar och insight communities. Hon har arbetat på undersökningsföretag i London och Los Angeles innan hon flyttade hem till Stockholm igen. Ahlam har kombinerat studier om mode med konsumentvetenskap som till slut blev en Master i statistik vid London School och Economics.

— Vi är väldigt glada för att Viktor och Ahlam väljer att börja arbeta hos oss. Båda är grymma analytiker med digital erfarenhet. Det passar som hand i handske när det gäller hur vår verksamhet utvecklas och de behov som finns på marknaden, säger Anders Lithner, vd för Inizio.

Vi säger välkommen, Viktor och välkommen, Ahlam!

Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook
Vasagatan 15-17

111 20 Stockholm

Kungsportsplatsen 1

411 10 Göteborg

Inizio Sverige AB

2018