Inizio sponsrar stipendium i Georgien


För oss på Inizio är det viktigt att vara en del av samhället och hjälpa de som inte har samma förutsättningar som vi själva. Eftersom undersökning och analys är det vi gör på dagarna, känns det naturligt att vi arbetar med Esomar Foundation, som liksom vi, har rötterna i research. Vi är därför väldigt glada att vi kan stödja Nutsa Kvitashvili, som läser sista året vid Caucasus University med ett stipendium genom vårt samarbete med ESOMAR Foundation. Läs mer om stipendiet och lyssna på vad Nutsa själv har att säga. 

Johanna Olsson, Inizio:

“Vårt bidrag och att sponsra genom ett stipendie är något som vi är väldigt stolta över.  Vi är väldigt glada för att få möjligheten att hjälpa Nutsa att nå sitt mål att avsluta sin utbildning. Det var viktigt för oss i vårt CSR arbete att stötta något som ligger både nära vår verksamhet och vad vi brinner för. Vi känner att vi genom detta samarbete uppnår båda sakerna. Detta kommer att bli väldigt intressant och en inspirerande resa för oss som företag och oss som arbetar på Inizio.”

Gunilla Broadbent, president ESOMAR Foundation:

ESOMAR Foundation is är glada för att stötta Nutsa i hennes studier och hoppas att stipendiet kommer att göra skillnad för henne både i livet och i karriären. Vi är tacksamma att Inizio finansierar stipendiet. Det är ett viktigt bidrag som stimulerar ESOMAR Foundation att fortsätta sin strävan att stödja unga talanger.”  

Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook
Vasagatan 15-17

111 20 Stockholm

Kungsportsplatsen 1

411 10 Göteborg

Inizio Sverige AB

2018