Nina Nygaard börjar på Inizio!

Nina

I takt med att Inizio fått fler spännande uppdrag knyter vi nu till oss ytterligare senior rådgivningskompetens i form av Nina Nygaard. Nina har lång erfarenhet av kommunikation, affärsutveckling och ledarskap och har tidigare jobbat en hel del med framförallt kvalitativa undersökningar. Nina kommer främst att arbeta med det internationella insight community-verktyget Vision Critical som Inizio har de nordiska rättigheterna till.

  — Vi är väldigt glada för att Nina väljer att arbeta hos oss. Nina har ett grymt nätverk. Hon är en erfaren affärskvinna och  har rådgivningskompetens som är väldigt värdefull för oss och inte minst för våra kunder. Hon är dessutom nyfiken, smart och rolig, säger Karin Nelsson, styrelseordförande för Inizio.


— Mitt intryck av Inizio är att det är ett gäng smarta och sköna människor som gör extremt mycket nytta för sina kunder och som ligger i framkant även internationellt när det gäller nytänkande och utveckling av det som de håller på med, dvs förvandla data till affärsnytta. Kombinationen bra personer och äkta kundnytta får igång mig och eftersom jag jobbat med insikter i olika former under ganska lång tid känns Inizio och deras insight community-verktyg Vision Critical som ett relativt naturligt steg för mig att ta, även om många säkert betraktar mig som pr-specialist i första hand. Med min bakgrund hoppas jag kunna komplettera befintlig kompetens och därmed bidra till att vässa kunderbjudandet ytterligare, säger Nina Nygaard. 

Nina Nygaard börjar den 1 april på deltid och kommer parallellt att fortsätta verksamheten i egna bolaget NKK.

Vi säger välkommen, Nina! Det här blir grymt.

Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook
Vasagatan 15-17

111 20 Stockholm

Kungsportsplatsen 1

411 10 Göteborg

Inizio Sverige AB

2018