Vykort från den eviga staden

Sedan det här äventyret började har inte den ena dagen varit den andra lik. Vi har haft flyt, det är inte det. Massor av flyt. Men ibland känns det som allting flyter. Eller det gjorde det i varje fall. Tills alldeles nyss, då vi gjorde rent några dagar i kalendern och loggade ut.

När arbetsinnehållet växlar i kapp med Göteborgsvädret och man börjat blanda ihop föränderlighet med flyktighet och förvirring, vart annars ska man ta vägen för att samla tankarna, än till den eviga staden Rom.

Rom: stenhögarna är tusentals år, oförändrade, överallt. Det var romarriket som satte punkt för grekernas välde, sokraterna, pre-sokraterna, Herakleitos och den fördömda allting flyter, panta rei. Inte stiga ned två gånger i samma flod – pyttsan, i Rom kan man det. Och det gjorde vi. Det var mycket tryffel och Amarone i den floden.

Hem kom vi med en plan. Ibland måste man snacka ihop sig. Nu ser vi horisonten bortom jakten på vindbyar och väjandet för grynnor. Det blir en kul vår! Här kommer ett vykort så länge…

vykort

Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook
Vasagatan 15-17

111 20 Stockholm

Kungsportsplatsen 1

411 10 Göteborg

Inizio Sverige AB

2018